Projektipäev "Meie suunad" 21.02.2024

Loomise kuupäev 22.02.2024
Meedia ja ettevõtlus

"21. veebruaril oli meil koolis juba traditsiooniks saanud projektipäev. Sel korral otsustasime oma õpilasi viia kooli tegemisest päris tegemiste maailma. Käisime külas  trükikojas Wmp Trükk. Väga üllatav  oli näha suuri igasugu paberi ja kartongi  virnu, mis seisid erinevate masinate vahel, veel põnevam oli see, kuidas tegelikult nende masinate abil töö käis: küll trükiti ja lõigati, vormiti karpe ja mappe,  ja mida kõike veel. Huvitav oli teada saada, et trükikojal on tellimusi ka väljastpoolt Eestit ja et ega neid selliseid  trükikodasid meie kandis rohkem ei olegi.

Igal juhul oli ääretult põnev päev. Lisame veel seda, et päris põnev teekond oli Jõhvi kesklinnast mööda jäiseid tänavaid kõndida trükikotta ja sealt bussi peale tagasi. Värske õhk, väike jalutuskäik ja lisaks huvitavaid elamusi täis koolipäev. Oli tore!

Õpetaja Marje ja õpetaja Heli

Meditsiiniline

Meditsiinisuunalise projektipäeva programm oli pühendatud haiguste ennetamisele. Õpilased arutlesid tervisliku toitumise põhimõtete üle.

Nad sooritasid praktilise töö “Valkude, rasvade ja süsivesikute määramine toiduainetes”, analüüsides saadud tulemusi.

Seejärel lahendasid nad praktilisi ülesandeid tasakaalustatud toitumise loomisel ja panid oma oskused proovile “Suhkruviktoriinis”.

Meie projektipäev lõppes traditsiooniliselt jõusaalis.

Täname Inna Mjallot ja Valentina Krupenevat abi eest projektipäeva läbiviimisel.

Anna Rassaadina, keemiaõpetaja

Tehniline

21.02.2024 toimus projektipäev tehnilises suunas, kus jätkasime tutvumist uuenduslike tehnoloogiatega,

7. klassi õpilased demonstreerisid kvadrokopterite operaatorite omavahelist suhtlemist, saalis oli korraga õhus 4 drooni.

Teine praktiline osa - vibulaskmise ehitamine ja osalemine parima laskuri võistlusel. Kõik seitse võistkonda demonstreerisid oma insenerialaseid andeid ja lõid ainulaadse mehhanismi - viikingiaegse vaskvarba.

Päeva kõige põnevam osa oli võistlus ja väärikad auhinnad parimatele osalejatele. Üritus oli põnev, väga häid muljeid jätsid meie tehnilise suuna õpilased.

Sergey Tuzhilin, füüsikaõpetaja

Pildialbum in siin LINKlink opens on new page

Viimati muudetud 26.02.2024.