Uudised

Ahtme Põhikooli kalapomm 21. veebruar KJAPK

Koolinoorte kalaroogade valmistamise kokanduskonkurssiks


Meie retsept sündis sellest, et tahtsime koolimenüüd huvitavamaks muuta. Valmistasime seda toitu viieteistkümnekesi. Kalavaliku üle oli meil palju poleemikat. Pakuti forelli-, lõhe- ja heigifileed. Enim hääli sai lõhe. Ka maitse-eelistused olid erinevad. Kes tahtis rohkem kala, kellele tundus rasvane, kes võtis sibula välja. Lõpptulemus meeldis siiski kõigile ja me jäime oma toiduga väga rahule. 

Heli Lebedeva, käsitöö ja kodunduse õpetaja

Retsept on siin LINK (* hääleta viimasel tähekesel)

Vaata videojuhendit

 

 

Meie retsept sündis sellest, et tahtsime koolimenüüd huvitavamaks muuta. Valmistasime seda toitu viieteistkümnekesi. Kalavaliku üle oli meil palju poleemikat. Pakuti forelli-, lõhe- ja heigifileed. Enim hääli sai lõhe. Ka maitse-eelistused olid erinevad. Kes tahtis rohkem kala, kellele tundus rasvane, kes võtis sibula välja. Lõpptulemus meeldis siiski kõigile ja me jäime oma toiduga väga rahule. 

Heli Lebedeva, käsitöö ja kodunduse õpetaja

Retsept on siin LINK (* hääleta viimasel tähekesel)

Vaata videojuhendit